La ce bun trebuie un post de radio on-line

Astazi voi vorbi despre necesitatea unui post de radio on-line. E clar ca buna ziua ca din momentul cand a demarat acest proiect www.nuntamd.com conceptul general nu a fost schimbat , dar uite mici particularitati au fost modificate, deoarece la inceput vedeam lucrurile putin in alte culori.Deci in linii mari, culoarea proiectului ramane verde, cu toate ca utilizam si alte nuante.
 Deci de ce scriu aceasta...Am primit timp de 2 luni de existenta o multime de critici, pe alocuri constructive, pe alocuri doar de dragul criticei.Am incercat sa separ graul de neghina si uite cu ce ne-am ales.
 La moment postul de radio NuntaMD.com este ascultata zilnic de cca 20-25 de persoane.Cu toate ca probabilitatea unei erori e mare, deoarece numarul de persoane este determinat dupa IP, iar dupa cum stim majoritatea Internet Providerilor ofera internetul cu IP dinamic si nu static.
 Si totusi dupa cum scriam , avem zilnic 20-25 de ascultatori din tari ca:
-Romania-cca 50%
-Spania
-Moldova
-Italia
-SUA
-Belgia
-Danemarka
-Lituania
   aceste tari aparind in statisticele site-ului zilnic aranjate in acest top in dependenta de frecventa vizitelor pe site,
si altii care apar cu o frecvanta mai rara ca:)
 -Canada
 -Russia
 -Israel
Imi pare straniu ca inca pana la acest moment nu suntem ascultati in asa tari cu diasporamare la numar a moldovenilor ca:
 =Italia
 =Portugalia
 =Franta
 =Marea Britanie
 Dar pentru inceput cred ca ne descurcam binisor.
Deci sa raspun la intrebarea din titlu , as zice ca dupa parerea mea avem nevoie de un post de radio on-line.
 E adevarat ca sunt asa posturi de radio live ca FreshFm, Radio Noroc,Radio Moldova International, care au o calitate a programelor artistice net superioara celei ce poate fi ascultata la moment pe postul nostru.
 La acest capitol o sa incep cu promisiunea de a redacta si pune pe post un program de radiou de calitate deja incepind cu luna martie.Caci e ceva de muncit la el. Si doi... postul nostru de radio va avea alte optiuni accesibile numai unui post de radio on-line...si plus la toate o sa incercam sa mentinem si formatul unui post clasic.Deci sper ca reusim pana in martie sa pregatim totul ...
  De tot de ce avem nevoie e de sustinerea ascultatorilor, pentru a afla dorintele ascultatorilor.Acestea la randul lor pot fi expuse pe forumul nostru, sau expediate pe e-mailul redactiei. nuntamd@gmail.com
 Deci asteptam sugerarirle D-voastra

Comments

Popular posts from this blog

Nunta Extremala

Despre Web Money

De ce ai decis sa te inrolezi in bloggeri???