Presedintele Rusiei V.Putin va fi omorat pe 7 ianuarie 2008???

 Nu-mi place sa discut subiecte politice si totusi asta m-a lasat fara replica.De aia si am hotarit sa aflu ce cred si altii despre cel mai discutat Subiectu de catre toti bloggarii.Nu o fac din goana dupa moda ci doar din curiozitate.
Presedintele Russiei va fi asasinat la 7 ianuarie 2008 la Moscova.Asa o presupunere se contine in raport-ul "Scenarii Alternative aviitorului Rusiei", pregatit de catre Centrul de Cercetari Strategice, comunica NEWSru.com
  "Rusia si lumea va fi zgudurata de asasinarea lui V.Putin la iesirea din lacasul sfant in numele lui Cristos Salvatorul, dupa mesa de miaza-noapte 7 ianuarie 2008"-a siz unul din autorii raportului Andrew C. Kuchins

Dupa parerea lui asasinii nu v-or fi gasitiiar pe Rusia o asteapta haosul si caderea pietii hirtiilor de valoare, se vor incepe demonstratii si greve in masa, in urma carora la 20 ianuarie va fi introdus Starea de Alerta in intreaga tara.

Conform interview-ului dat de Andrew C. Kuchins pentru RT(Russia Today), care poate fi vazut la  
http://www.youtube.com/watch?v=wnfneOiv1zI&feature=user   ,
   mister Sidorov e "stupid" ca s-a legat de o greseala de tipar si a facut "din tantar armasar". Mr. Sidorov este jurnalistul de la Comersant, ziar rusesc cu viziune pro-occidentala.

Ce parere aveti, despre toate astea?

Supert publicitar: Katea.ca si KateaM.ca

Comments

Popular posts from this blog

Nunta Extremala

Despre Web Money

De ce ai decis sa te inrolezi in bloggeri???